9 روش مهاجرت به کانادا

9 روش مهاجرت به کانادا

راهنمای جامع 9 روش مهاجرت به کانادا

روش های مهاجرت به کانادا متفاوت است ولی ما تلاش کرده ایم در این مقاله به 9 روش مهاجرت به کانادا که می‌توانید با استفاده از تحصیل تا سرمایه‌گذاری و یا انواع روش‌های کار در این کشور برای اخذ ویزای کانادا اقدام کنید.

بهترین روش اقامت دائم کانادا استفاده از تخصص شغلی است. با این ‌وجود افراد جوان می‌توانند با تکیه بر برنامه‌های مهاجرت تحصیلی و در ادامه با طی شدن پروسه اقامت در این کشور برای همیشه زندگی کنند. تحصیل کارشناسی در کانادا بهترین انتخاب برای افراد جوان است.

سرمایه‌گذاری و یا کارآفرینی و حتی بهره‌مندی از برنامه‌های مهاجرت استانی و ساکن شدن در مناطق کم‌جمعیت از دیگر روش های مهاجرت به کانادا هستند.
ویزای موقت یک راهکار مناسب برای ورود به این کشور است تا در ادامه برای تبدیل آن به اقامت دائم کانادا دست ‌به ‌کار شوید. ویزای تحصیلی، کار، توریستی و حتی کارآموزی از جمله ویزاهای موقتی هستند که در پایان مدت آن باید کشور کانادا را ترک کنید، اما می‌توانید با ارائه دلایل کافی و قانع ‌کننده مسیر شهروندی کانادا را طی کرده و در آن کشور برای زندگی دائمی اقدام کنید.

مراحل اخذ ویزای کانادا از تقاضا برای اقامت موقت آغاز می‌شود.

این تقاضا به شکل آنلاین انجام ‌شده و جهت بررسی صلاحیت شما مدارک لازم و پرسشنامه تنظیم شده ‌است. مدارک لازم جهت درخواست ویزای موقت کانادا به قرار زیر هستند:

  • پاسپورت
  • اثبات پشتیبان مالی
  • ارائه کپی دیجیتال عکس پروفایلی
  • اظهارنامه که بیانگر هدف شما از سفر و اقامت موقت باشد
  • فرم اطلاعات فردی و یا خانوادگی

کارشناسان ما در تاپ سولوشن همگی افراد متخصص امور مهاجرتی در خارج از ایران هستند که می‌توانند به شما در انتخاب بهترین روش های مهاجرت به کانادا جهت ویزا مشاوره های لازم را ارائه دهند. اما این روش‌های مهاجرت به کانادا چه هستند؟

مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی کانادا

کانادا کشوری با فرصت‌های تحصیلی بی‌شمار است. در این کشور تعداد قابل‌ توجه دانشگاه، کالج و مؤسسات علمی و آموزشی قرار دارد که همه‌ساله بخش بزرگی از ظرفیت خود را برای پذیرش دانش‌آموزان و یا دانشجویان بین‌المللی اختصاص داده‌اند.

تحصیل لیسانس در کانادا یکی از محبوب‌ترین روش های مهاجرت به کانادا است که کاملاً مورد توجه جوانان برای ادامه تحصیلات قرار دارد. در عین ‌حال می‌توانید از فرصت‌های تحقیقی و پژوهش محور دانشگاه‌های معتبر کشور کانادا برای ادامه تحصیل کارشناسی ارشد در کانادا اقدام کنید.
ویزای تحصیلی کانادا برای دو گروه شامل دانش‌آموزان با سن زیر ۱۸ سال و دانشجویان با سن بالای ۱۸ سال و فرصت حضور در کالج‌ها و دانشگاه‌های آن کشور فراهم است. ویزا مشاوره تحصیلی کانادا برای دانش آموزان تا دانشجویان مقطع دکتری انجام می شود.

ویزای تحصیلی کانادا برای دو گروه شامل دانش‌آموزان با سن زیر ۱۸ سال و دانشجویان با سن بالای ۱۸ سال و فرصت حضور در کالج‌ها و دانشگاه‌های آن کشور فراهم است. ویزا مشاوره تحصیلی کانادا برای دانش آموزان تا دانشجویان مقطع دکتری انجام می شود.

  • شرایط پذیرش ویزای تحصیلی کانادا:

اگر برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام می‌کنید، چه در سطح دانش‌آموزی و یا دانشجویی لازم است تا شرایط لازم را مطابق با قوانین ذکر شده در سطح آموزش کشور کانادا داشته باشید. این قوانین برای مهاجرت تحصیلی دانش آموزی و دانشجویی متفاوت است.

برای ادامه تحصیل دانشجویی لازم است تا از دانشگاه‌ها و یا کالج‌های کشور کانادا پذیرش بگیرید. در عین ‌حال اثبات تمکن مالی به شکلی که توان پرداخت شهریه را داشته باشید، الزامی است. از طرفی لازم است تا با تکمیل انگیزه نامه، آفیسر اداره مهاجرت کانادا را برای ادامه تحصیل در آن کشور متقاعد کنید. همچنین برای ادامه تحصیل کارشناسی ارشد نیز به اخذ پذیرش پژوهشی در دانشگاه‌های آن کشور نیاز دارید.

اما شرایط مهاجرت تحصیلی کانادا برای دانش‌آموزان اندکی متفاوت است. چرا که لازم است تا پروسه قانونی معرفی قیم دانش‌آموز را سپری کنید. برای این منظور به پذیرش معتبر از مدارس کانادا نیاز دارید.

جهت مهاجرت تحصیلی دانش آموزی برای فرزندان بالای ۱۰ سال در صورت همراهی نکردن والدین معرفی یک نفر به ‌عنوان کاستودین فرزندان در کانادا الزامی است؛ اما برای فرزندان زیر ۱۰ سال همراهی یکی از والدین و یا قیم قانونی در دوران تحصیل الزامی است.

شرایط پذیرش ویزای تحصیلی کانادا
  • مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا:

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا شامل برخی مدارک فردی، مدارک مالی و فرم‌های پذیرش دانشگاهی و یا دبیرستانی است.

مدارک فردی شامل پذیرش نامه تحصیلی، پاسپورت، مدرک زبان معتبر آیلتس و یا تافل، مدرک و ریز نمرات تحصیلی ترجمه شده به همراه صفحات فارسی، نامه استادی پلن، عکس و… است. البته ترتیب مدارک با توجه به مسیر تحصیلی دانش‌آموزی تا دانشجویی متفاوت است.

مدارک مالی نیز شامل نامه تمکن بانکی و یا اثبات تمکن مالی اسپانسر است. این مدارک بسته به شرایط شما ممکن است شامل اسناد ملکی، تعهدنامه حمایت مالی اسپانسر، مدارک درآمدی اسپانسر و گردش حساب ۴ تا ۶ ماه اخیر خودتان و یا اسپانسر شما خواهد شد.

مهاجرت از طریق ویزای توریستی کانادا

مهاجرت از طریق ویزای توریستی کانادا

به ‌عنوان یک گردشگر می‌توانید وارد کشور کانادا شده و حتی مدتی را در این کشور سپری کنید. در این فرصت قادر هستید تا مقدمات تبدیل ویزای موقت را به شرایط اقامت دائم کانادا تبدیل نمایید. به‌ هر حال ویزای توریستی کانادا یکی از بهترین روش های مهاجرت به کانادا است.

این ویزا به ‌صورت 5 ساله و با قابلیت چندین ‌بار ورود به کشور کانادا صادر می‌شود؛ اما در کل اعتبار این ویزا برای دریافت‌کنندگان با توجه به اعتبار پاسپورت آنها برقرار است. به ‌این ‌ترتیب مادامیکه از مهلت ویزای توریستی کانادا باقیمانده باشد، در صورت انقضای پاسپورت اعتبار آن نیز تمام خواهد شد.

تعداد سفر با ویزای توریستی کانادا نامحدود است؛ اما در هر سفر فقط می‌توانید تا حداکثر ۶ ماه در این کشور اقامت کنید. البته شرایطی فراهم شده ‌است که در صورت پایان مهلت ۶ ماهه جهت تمدید برنامه مسافرتی خود اقدام کنید.

  • انواع ویزای توریستی در کانادا:
    به روش‌های مختلف از طریق گردشگری می‌توانید به کشور کانادا سفر کنید و مدتی را در آنجا سپری نمایید. برای این منظور انواع ویزای توریستی کانادا در دو روش ویزای معمولی و سوپر ویزا دسته‌بندی می‌شوند:
  1. ویزای معمولی گردشگری کانادا:
    این نوع ویزا گردشگری کانادا برای افراد عادی که هیچ اقوامی در کانادا ندارند، صادر می‌شود و یکی از روش های مهاجرت به کانادا است. حداکثر مهلت استفاده از این نوع ویزا نیز همان دوره 5 ساله با توجه به اعتبار پاسپورت است.
  2. سوپر ویزا:
    سوپر ویزا یکی از بهترین روش های مهاجرت به کانادا است. در صورتیکه فرزندان شما در کشور کانادا مقیم هستند، می‌توانید برای اخذ سوپر ویزای کانادا اقدام کنید. این ویزا در کل برای پدرها و مادرها و حتی پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها صادر می‌شود که حداقل یکی از فرزندان و یا نوه‌های آنها شرایط اقامت دائم و یا موقت را در کانادا دارند. این کار از طریق دعوت‌نامه انجام می‌شود و مدت اعتبار آن ده‌ ساله است.


  • شرایط و مدارک پذیرش ویزا توریستی کانادا:
    اگر چه ویزا توریستی یکی از روش های مهاجرت به کانادا است؛ اما فقط یک راهکار مقدماتی برای حضور در آن کشور است. لذا صرفاً با اخذ این ویزا شرایط اقامت دائم کانادا را ندارید. شرایط کلی اخذ ویزای توریستی به ‌قرار زیر است:
  1. این ویزا صرفاً برای کسانی صادر می‌شود که قصد بازدید از اقوام و یا جاذبه‌هایی گردشگری کانادا را داشته باشند.
  2. متقاضی لازم است تا مدارک خود را با هدف سفر و یا بازدید از اقوام ارائه کند.
  3. فرد متقاضی نباید قصد کار و یا تحصیل در کشور کانادا را داشته باشد.
  4. فرد متقاضی نباید هیچ سابقه کیفری در کشور خود و سایر کشورها داشته باشد.
  5. در صورتی ‌که برای سوپر ویزا اقدام می‌کنید، لازم است تا فرزند و یا نوه شما در کشور کانادا اقامت دائم و یا موقت داشته باشد.
  6. ارائه گذرنامه معتبر از کشور صادرکننده الزامی است.
  7. برای اخذ سوپر ویزای توریستی کانادا نیز ارائه دعوت‌نامه معتبر از طرف شخص دعوت‌کننده الزامی است.
مهاجرت از طریق ویزای سرمایه ‌گذاری کانادا

مهاجرت از طریق ویزای سرمایه ‌گذاری کانادا

جهت مهاجرت به کانادا و حتی اخذ اقامت دائم کانادا می‌توانید از طریق فرصت‌های سرمایه‌گذاری اقدام کنید. البته این نوع ویزا صرفاً برای پول‌دارها تعریف نشده است و در کل یکی از بهترین روش های مهاجرت به کانادا می باشد. قوانین کشور کانادا جهت سرمایه ‌گذاری متنوع است و مقدار سرمایه لازم نیز با توجه به نوع سرمایه‌گذاری تغییر می‌کند.
ویزای سرمایه‌ گذاری از بهترین روش های مهاجرت به کانادا برای افرادی است که پا در سن گذاشته و دیگر فرصت تحصیل و یا شرایط کار در این کشور را ندارند. برای اخذ این نوع ویزا نیز لازم است تا از طریق سرمایه‌گذاری استانی اقدام کنید. البته روش دیگری از طریق سرمایه‌گذاری فدرال وجود دارد که آن را در مبحث ویزای کارآفرینی کانادا تشریح خواهیم کرد.
سرمایه‌گذاری استانی سیاست دولت کانادا برای توسعه زیر ساخت‌های شهری و اقتصادی ایالت‌های مختلف این کشور است. اما سیاست هر استان با توجه به نیاز آن استان جهت سرمایه‌گذاری متفاوت است. مبلغ سرمایه‌گذاری نیز در استان‌های مختلف متفاوت است که در محدوده 100 الی ۶۰۰ هزار دلار کانادا است.

  • شرایط سرمایه‌گذاری برای اقامت در کانادا:
    برای اقدام به ویزای سرمایه‌گذاری کانادا لازم است تا متقاضیان شرایط کلی زیر را دارا باشند:

 

  1. تمکن مالی: فرد متقاضی باید از تمکن مالی کافی برای تأمین هزینه‌های زندگی خود و خانواده را داشته باشد. همچنین لازم است تا مبلغی را به‌ عنوان سرمایه اولیه جهت ورود به کشور کانادا در حدود ۱۵۰ الی ۸۰۰ هزار دلار ارائه نماید.
  2. دارایی: در برخی از برنامه‌های سرمایه‌گذاری، ارائه مدرک مدارک مبنی‌بر مقدار دارایی حداقل 1.6 میلیون دلار کانادا الزامی است.
  3. سابقه کار: فرد متقاضی باید سابقه مدیریت رشته‌های مربوط به سرمایه‌گذاری خود را ارائه کند.

علاوه‌ بر موارد ذکر شده، داشتن مدارک زبان به ‌همراه عدم سوءپیشینه الزامی است. در عین ‌حال با توجه به برنامه‌های استانی و نوع سرمایه‌گذاری ممکن است شرایط خاص‌تر دیگری نیز مورد نیاز باشد. در این‌باره می‌توانید از خدمات ویزا مشاوره‌ کارشناسان گروه تاپ سولوشن مقیم خارج از کشور استفاده کنید.

 

  • انواع روش‌های سرمایه‌گذاری در کانادا:
    روش‌های سرمایه‌گذاری در کانادا متنوع است. در کل اگر سن شما زیاد است و یا برای اقامت کل خانواده اقدام می‌کنید و حتی تمکن مالی کافی را در اختیار دارید، این نوع ویزا از بهترین روش های مهاجرت به کانادا محسوب می‌شود. روش‌های متنوع سرمایه‌گذاری به قرار زیر هستند:
  1. خرید ملک
  2. برنامه‌های استانی
  3. ثبت شرکت
  4. خرید فرانچایز
  5. خرید اوراق قرضه
  6. راه‌اندازی بیزینس
  7. و…
مهاجرت از طریق ویزای کارآفرینی کانادا

مهاجرت از طریق ویزای کارآفرینی کانادا

ویزای استارت‌آپ یا همان ویزای کارآفرینی کانادا نوعی از انواع ویزای سرمایه‌گذاری است؛ اما رویکرد دولت کانادا برای پذیرش این نوع ویزا به ‌مراتب دست بازتر از سرمایه‌گذاری‌های صرفاً پولی است. در شرایط سرمایه‌گذاری قرار است تا با جابه‌جایی پول و خرید مثلاً ملک یا اوراق به واسطه تمکن مالی شرایط شهروندی کانادا را پوشش دهید.

اما در ویزای کارآفرینی کانادا یک قدم جلوتر رفته و قرار است تا از سرمایه‌گذاری خود جهت ایجاد کسب‌وکار و شغل چه برای خود و یا دیگران اقدام کنید. قاعدتاً وقتی پتانسیل ایجاد شغل برای خود و حتی دیگران را دارید، بیشتر از هر کس دیگری مورد توجه کشور کانادا قرار می‌گیرید.

ویزای کارآفرینی از بهترین روش‌ها برای اقامت دائم کانادا است. به نوعی قرار است تا به این دولت برای ارتقاء جایگاه شغلی و اقتصادی و در نهایت سطح زندگی مردم آنجا کمک کنیم. اما صرفاً با ورود سرمایه مراحل اخذ ویزای کارآفرینی کانادا انجام نمی‌شود. چرا که لازم است تا دولت کانادا را مجاب به پذیرش و راه‌اندازی یک استارت‌آپ پویا و نوپا نمایید.

  • شرایط مورد نیاز برای صدور ویزای استارت‌آپ:

برای ‌آنکه ویزای استارت‌آپ را اخذ کرده و مقدمات یک کسب‌وکار پویا در کشور کانادا را فراهم کنید، ارائه شرایط زیر الزامی است:

  • معرفی یک بیزینس پلن قوی و یا ایده‌هایی نوآورانه متناسب با نیازهای کشور کانادا
  • ارائه مدارک تمکن مالی جهت حمایت مالی از خود و خانواده در کانادا
  • تسلط مناسب زبان انگلیسی و یا فرانسوی از طریق مدارک معتبر زبان

معرفی ایده و داشتن بیزینس پلن قوی مهمترین فاکتور برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا است. البته ممکن است که در این‌باره فاقد ایده باشید و یا از شرایط ارائه ایده اطلاعات کافی در اختیار شما نباشد. در این‌ روش می‌توانید از خدمات ویزا مشاوره کارشناسان تاپ سولوشن مقیم خارج از کشور استفاده کنید.

مهاجرت از طریق ویزای ازدواج کانادا

مهاجرت از طریق ویزای ازدواج کانادا

بدون تردید ازدواج از سریع‌ترین روش های مهاجرت به کانادا است. در سیاست‌های دولت کانادا تشکیل خانواده از طریق ازدواج اهمیت بالایی دارد و این کشور تمام ‌قد از شکل‌گیری کانون خانواده حمایت می‌کند. در عین ‌حال فرصتی پیش ‌آمده تا به بهانه مهاجرت افراد بین‌المللی امکان توسعه خانواده از طریق ازدواج در این کشور فراهم باشد.

کافی است با یک شهروند کانادایی و یا از افراد خارجی اما مقیم دائم کانادا ازدواج کنید تا به ‌راحتی و از طریق ویزای ازدواج کانادا وارد آن کشور شوید. در عین ‌حال ویزای ازدواج کانادا فرصت ایده‌آل اخذ شهروندی کانادا نیز هست. لذا از بهترین روش های مهاجرت به کانادا محسوب می شود. این ویزا در کل شامل این افراد می‌شود:

  • افراد غیر کانادایی که در خارج از این کشور زندگی می‌کنند و قصد مهاجرت به کانادا را دارند.
  • هر فرد غیر کانادایی که هم‌اکنون از طریق ویزای موقت مانند ویزای کاری و یا تحصیلی و حتی توریستی در کشور کانادا حضور دارد.
  • قوانین ازدواج در کانادا:

اگر برای ویزای ازدواج کانادا اقدام می‌کنید و می‌خواهید تا از این طریق فرصت زندگی دائمی در این کشور را داشته باشید، لازم است تا مطابق با قوانین کشور کانادا مراحل ازدواج خود را ثبت کنید. این قوانین به قرار زیر هستند:

  • حداقل سن ازدواج در کانادا ۱۶ سال تمام است.
  • در صورتی ‌که سن یکی از زوجین و یا هر دوی آنها بیش ‌از ۱۶ سال و کمتر از سن قانونی (۱۸ سال تمام) است، برای ازدواج به اجازه والدین نیاز است.
  • ازدواج با بستگان هم‌خون ممنوع است.
  • هر نوع ازدواج خارج از خاک کانادا باید مطابق با قوانین فدرال آن کشور باشد.
  • ازدواج‌هایی که در خارج از خاک کانادا انجام‌ شده، لازم است تا از نظر قانونی توسط کشور میزبان رسمیت داشته باشد.
  • در صورتی ‌که ازدواج قبلی منحل نشده باشد، اقدام برای ازدواج مجدد امکان‌ پذیر نیست.
  • ازدواج به ‌صورت حضوری انجام می‌گیرد.
  • ازدواج چند همسری در کانادا ممنوع و حتی در برخی ایالت‌ها جرم محسوب می‌شود.

در نظر داشته باشید که با وجود قانونی بودن سن ۱۶ سال برای ازدواج، زوجینی که جهت ویزای ازدواج کانادا اقدام می‌کنند، باید حداقل سن ۱۸ سال تمام را داشته باشند.

  • شرایط و مدارک ویزای ازدواج کانادا:

برای اخذ این ویزا یکی از زوجین باید شهروند کانادا و یا اقامت دائم در کانادا را داشته باشد تا به‌ عنوان اسپانسر معرفی شود. شرایط این فرد به قرار زیر است:

  • ۱۸ سال تمام داشته باشد.
  • شهروند و یا مقیم دائم کانادا باشد.
  • تعهد نامه کتبی جهت ساپورت مالی همسر را به مدت ۳ سال ارائه نماید.
  • سوءپیشینه نداشته باشد.
  • بدهکار دولت کانادا نباشد.
  • این فرد در ۳ سال گذشته به هر دلایلی اسپانسر فرد دیگری نشده باشد.
  • در کانادا زندگی کند.
  • توانایی تأمین مالی همسر را داشته باشد.

در عین ‌حال زوج اسپانسر شونده نیز باید شرایطی از قبیل ۱۸ سال تمام و یا عدم سوء پیشینه را ارائه کند. همچنین از نظر جسمی کاملاً سالم بوده و واقعی بودن رابطه خود را اثبات نماید. چرا که دولت کانادا ازدواج‌های صوری به قصد اخذ اقامت دائم کانادا را نوعی سوءاستفاده از قوانین دولتی تلقی کرده و نمی‌پذیرد.

مهاجرت

مهاجرت از طریق ویزای کارآموزی کانادا

ویزای کارآموزی یکی از جدیدترین و البته بهترین تکنیک‌های مهاجرت کانادا است که در این سال‌های اخیر مورد توجه بسیاری از جوانان قرار گرفته است. خصوصاً که دولت کانادا با هدف توسعه زیر ساخت‌های صنعتی و اجتماعی کشور خود به این روش اخذ مهاجر اقدامات مناسبی را تدارک دیده است.

ماجرا از این قرار است که در صورتی ‌که فارغ ‌التحصیل شده؛ اما سابقه کار ندارید، می‌توانید از طریق ویزای کارآموزی کانادا برای شرکت در دوره‌های کوتاه آموزش حرفه‌های مختلف حاضر شده و مقدمات کار و در ادامه اقامت دائم کانادا را فراهم کنید. در حال ‌حاضر دوره‌های کارآموزی بسیار زیادی در کشور کانادا برگزار می‌شوند که هر کدام می‌توانند زمینه آغاز مهاجرت موفق شما باشند.

  • پلن Co-op چیست؟

پلن Co-op یک ساختار هدفمند است که توسط دولت کانادا برای جذب کارآموز و طی شدن پروسه آموزش مهارت‌های کلیدی تدارک دیده شده ‌است. این پلن در استان‌های مختلف کانادا متفاوت است و براساس نیاز بازار کار همان استان برنامه‌ریزی می‌شود.

به‌طور کلی افرادی که در پلن Co-op (دوره‌های کارآموزی کانادا) شرکت می‌کنند، یک‌سال بیشتر از حالت معمول درس‌ خوانده و بیشتر وقت خود بالغ بر ۸۰ درصد از زمان آموزش را در فضاهای صنعتی، کشاورزی و یا هر فضای کار تخصصی می‌گذرانند. به ‌این ‌ترتیب افراد پس ‌از طی شدن این دوره‌ها مهارت تجربی بالایی دارند و می‌توانند به ‌راحتی وارد بازار کار کشور کانادا شوند.

دقت کنید که حقوق افراد در دوره‌های کارآموزی Co-op کم است و در حد کف حقوق کارگری تدارک دیده شده ‌است. به نوعی این حقوق کمک ‌هزینه تحصیلی آنها در عبور از ایام کارآموزی است. در عین ‌حال با توجه به نوع رشته کارآموزی شهریه‌ای در حدود ۲۰۰ الی ۸۰۰ دلار پرداخت می‌شود. البته شرایطی حاکم است تا کارآموزان از طریق درآمد هر چند محدود خود این مبلغ شهریه را پرداخت کنند.

مهاجرت از طریق ویزای کارآموزی کانادا

مهاجرت از طریق ویزای اسپانسر شیب کانادا

اگر همسر و یا فرزند و حتی نوه شما شهروند و یا مقیم دائم کشور کانادا هستند، مادامیکه بالای ۱۸ سال سن دارند، می‌توانید از طریق ویزای اسپانسر شیب جهت مهاجرت به کانادا اقدام کنید. این ویزا که از بهترین روش های مهاجرت به کانادا است مخصوص والدین تدارک دیده شده و شرایط اخذ آن متفاوت از ویزای توریستی یا همان سوپر ویزا است.

در ویزای اسپانسر شیب کانادا یک نفر که عضوی از اعضای درجه یک فامیل شما است، به‌ عنوان اسپانسر معرفی شده و مقدمات اقامت دائم کانادا را فراهم می‌کند. این فرد اسپانسر کننده می‌تواند همسر شما، فرزند شما و حتی نوه شما باشد. در عین ‌حال فرد مذکور لازم است تا در قراردادی تعهد نماید که تمامی هزینه‌های خوراک، پوشاک، مسکن و… اسپانسر شونده را تا مدتی مشخص که حداقل ۳ سال است، تأمین خواهد کرد.

  • شرایط کلی اسپانسر کننده در کانادا:

اگر چه همسر و یا فرزندان می‌توانند برای اسپانسر شدن اقدام کنند؛ اما طبق قوانین مهاجرت کانادا باید شرایطی را داشته باشند. این شرایط به قرار زیر است:

  • فرزند، نوه و یا همسر اسپانسر شونده باشند.
  • از شرایط شهروندی کانادا و یا اقامت دائم کانادا برخوردار باشند.
  • در صورتی ‌که فرزند برای اسپانسری اقدام می‌کند، باید تعهد کتبی ساپورت مالی والدین به مدت ۲۰ سال را بر عهده بگیرد.
  • حداقل درآمد اسپانسر کننده ۳۰ درصد بیشتر از مقدار لایکو (LICO) باشد. لایکو (LICO) یک معیار از حداقل درآمد فرد پس‌ از کسر مالیات است که با توجه به درآمد سه سال آخر اسپانسر محاسبه می‌شود.
  • بدهکار دولت کانادا نباشد.

فرد اسپانسر شونده نیز باید شرایط را احراز کند. از قبیل آنکه والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ اسپانسر کننده باشد. از طرفی ممنوعیت برای ورود به کانادا نداشته و بیمه درمانی کانادا را به مدت یک‌سال خریداری کنند. البته لازم به ذکر است که اسپانسر شونده باید از لحاظ جسمی و روحی سالم باشد.

از طرفی اگر از ویزای اسپانسر شیب برای مهاجرت همسر خود اقدام می‌کنید، این فرد باید حداقل ۱۸ سال سن داشته و رابطه قانونی ازدواج او با اسپانسر کننده اثبات شود.

مهاجرت از طریق ویزای کاری کانادا

مهاجرت از طریق ویزای کاری کانادا

کانادا کشوری توسعه ‌یافته با فرصت‌های شغلی بسیار زیاد است. به‌ همین سادگی می‌توانید از طریق فرصت‌های شغلی در قامت ویزای کاری کانادا برای حضور در آن کشور اقدام کنید. ویزای کاری کانادا از مطمئن‌ترین روش های مهاجرت به کانادا است و خیلی‌ها به واسطه مهارت‌های شغلی از این فرصت استفاده می‌کنند.

برای اخذ ویزای کاری کانادا شرایط سنی خاصی نیز پیش‌ بینی ‌شده است. در کل با فرض اینکه هر فرد پس ‌از دوره تحصیل برای کسب مهارت شغلی اقدام کرده باشد، بهترین بازه سنی حدود ۳۰ سال و بالاتر است. لذا سن مناسب افراد جهت اقدام برای اخذ ویزای کاری کانادا ۳۰ سال و بالاتر است.

این ویزا در کل با هدف ورک پرمیت (Work Permit) تدارک دیده شده ‌است. در این پروسه دولت کانادا شرایطی را ایجاد کرده تا افراد ماهر را در زمینه‌های مختلف شغلی جهت برطرف کردن نیاز خود جذب نماید. مجوز ورک پرمیت نیز توسط اداره مهاجرت و شهروندی کانادا (IRCC) صادر می‌شود. افراد متقاضی با استفاده از این مجوز می‌توانند برای یک دوره ۱ الی ۵ سال از شرایط مهاجرت و اقامت در کانادا اقدام کنند.

  • انواع ویزای کاری کانادا:

در کل به دو روش می‌توانید برای ویزای کاری کانادا و مهاجرت به این کشور اقدام کنید:

  • مجوز کار آزاد (Open Work Permit): در این روش فرد متقاضی از طریق اثبات مهارت‌های شغلی در سفارت کانادا و ارائه مدارک لازم و کسب مهارت‌ها از قبیل زبان و… برای مهاجرت کاری به کانادا اقدام می‌کند. این روش از طریق اکسپرس انتری انجام خواهد شد. در این ‌صورت فرد متقاضی یک نفر با مهارت کافی است که می‌تواند در کشور کانادا جذب هر شرکت و کارخانه‌ای گردد.
  • جاب آفر (Job Offer) : این روش در واقع مجوز کار وابسته به کارفرمایی مشخص است. در این ‌صورت فرد متقاضی مادامیکه در کشور خود حضور دارد، برای تقاضای کار در کشور کانادا اقدام کرده و پیشنهاد کاری (جاب آفر) از سمت کارفرماها دریافت می‌کند. سپس با در دست داشتن این پیشنهاد و از طریق طی شدن مراحل قانونی می‌تواند وارد کشور کانادا شود. اما این فرد باید برای همان مؤسسه‌ای که جاب آفر را از آنجا دریافت کرده ‌است، مشغول فعالیت شود.

 

  • شرایط و مدارک مورد نیاز ویزای کاری کانادا:
    برای آنکه ویزای کاری کانادا را اخذ کنید، علاوه‌بر مهارت‌های شغلی و در صورت پذیرش از کارفرما ارائه مدارک زیر الزامی است:
    1. مدارک جهت اثبات تمکن مالی
    2. ارائه پاسپورت معتبر
    3. عدم سوءپیشینه
    4. گواهی سلامت بهداشت و روان
    5. مدرک رسمی زبان انگلیسی و یا فرانسوی
مهاجرت از طریق سکونت در مناطق کم‌جمعیت کانادا

مهاجرت از طریق سکونت در مناطق کم‌جمعیت کانادا

مهاجرت به مناطق کم‌جمعیت که گاهاً با عنوان مناطق روستایی کشور کانادا گفته می‌شود، یکی از سریع‌ترین روش های مهاجرت به کانادا است.

این روش با عنوان RNIP معرفی شده که شامل یک برنامه جامع مهاجرتی است تا باعث توسعه جمعیتی و زیرساخت‌های شهری و فرهنگی مناطق کم‌جمعیت کانادا شود. لذا دولت کانادا سعی دارد تا از پتانسیل جذب مهاجر آن‌هم از نوع نیروی کار ماهر برای جبران جمعیتی مناطق کوچک شهری خود استفاده کند.

از سال 2019 یازده منطقه روستایی و یا شمالی کانادا در این پایلوت قرار گرفته‌اند. این مناطق در استان‌های انتاریو، منیتوبا، ساسکاچوان، آلبرتا و بریتیش کلمبیا هستند. در عین ‌حال برای استفاده از این طرح می‌توانید جهت اقامت در هر شهر با جمعیت زیر 50000 نفر و یا هر شهر و منطقه روستایی با فاصله ۷۵ کیلومتری از شهرهای بزرگ با جمعیت بیش ‌از 100000 نفر در کشور کانادا اقدام کنید. از طرفی حتی می‌توانید از فرصت زندگی و کار در شهری دورافتاده با جمعیتی کمتر از 200000 نفر نیز برخوردار باشید.

  • شرایط مهاجرت به مناطق روستایی و شمالی کانادا:

اگر برای استفاده از برنامه RNIP و با هدف زندگی در مناطق کم‌جمعیت کانادا اقدام می‌کنید، ارائه شرایط و مدارک زیر الزامی است:

  • دارا بودن شرایط IRCC (شرایط اداره مهاجرت و پناهندگی کشور کانادا)
  • شرایط اختصاصی منطقه مورد نظر که با توجه به مناطق مختلف متفاوت است.
  • پیشنهاد شغلی مرتبط با نیازهای منطقه. این نیازها با توجه به فرصت‌های شغلی منطقه اعلام شده ‌است. در عین ‌حال این شغل باید تمام‌وقت بوده و حداقل ۳۰ ساعت در هفته را شامل شود. همچنین لازم است تا برای شغل‌های غیرفصلی اقدام کنید.
  • داشتن حداقل یک‌سال تجربه کاری مرتبط. سطح مهارت فرد متقاضی نیز از طریق سیستم نمره دهی NOC محاسبه می‌شود.
  • داشتن توانایی زبان و تمکن مالی
شرایط شهروندی کانادا

شرایط شهروندی کانادا چیست؟

شهروندی پروسه اخذ تابعیت کانادا است. بسیاری از افرادی که برای زندگی و مهاجرت به این کشور سفر می‌کنند، در نهایت تمایل دارند تا پس‌ از مدتی بتوانند جایگاه شهروندی کسب کرده و به‌ عنوان یک کانادایی تبار شناخته شوند.

روش های مهاجرت به کانادا تماماً به شرایط زندگی مشروط می‌انجامد که قاعدتاً پس‌ از طی شدن مهلت اعتبار ویزا احتمال ریجکت آن بسیار زیاد است. لذا تقریباً تمام کسانی که برای اقامت دائم کانادا اقدام کرده‌اند، علاقه دارند تا به ‌عنوان شهروند این کشور نیز پذیرفته شوند. برای شما که تازه در آغاز طی شدن پروسه مهاجرت به کانادا هستید، قطعاً داشتن اطلاعات در زمینه شهروندی کانادا مفید است. شرایط این شهروندی به قرار زیر است:

  • فرد متقاضی باید سابقه زندگی و اقامت در کانادا را داشته باشد. متقاضیان باید در ۵ سال گذشته حداقل ۱۰۹۵ روز را در کانادا زندگی کرده باشند.
  • از مهارت کامل در یکی از زبان‌های اصلی کانادا یعنی انگلیسی و فرانسوی را کسب کرده باشد.
  • حداقل در مدت ۳ سال اقامت مالیات بر درآمد خود را پرداخت کرده باشد.
  • هیچ‌گونه سابقه کیفری و جنایی نداشته باشد.
  • افراد بین سنین ۱۸ الی ۵۴ سال ملزم به شرکت در آزمون شهروندی کانادا هستند.

شهروندی کانادا بالاترین سطح برای اقامت دائم کانادا است. این شهروندی حکم ملیت کانادا را دارد و به نوعی تحت حمایت کامل آن کشور قرار می‌گیرد؛ اما به ‌هر حال رسیدن به این مرحله از مسیر روش های مهاجرت به کانادا عبور می‌کند.

لذا لازم است تا در همین قدم اول پروسه مهاجرت خود را به ‌درستی تنظیم کرده و تمامی مدارک قانونی را دقیق تهیه کنید. انتخاب روش مهاجرتی یکی از کلیدی‌ترین تصمیمات شما است. خیلی‌ها در این مرحله انتخاب مناسبی ندارند و یا در چگونگی طی شدن پروسه مهاجرت روش‌های گوناگون، با مشکلات حقوقی روبرو می‌شوند. اخذ ویزا مشاوره در زمینه روش های مهاجرت به کانادا الزامی است.

برای این منظور می‌توانید از خدمات مشاوره و حقوقی وکلای برجسته گروه تاپ سولوشن مقیم خارج از کشور استفاده کنید. کارشناسان تاپ سولوشن از وکلای خارج کشور هستند که در زمینه مهاجرت تجربیات گرانبها اندوخته و می‌توانند به شما در هر مرحله از پروسه‌های مهاجرتی و طی شدن مسیر قانونی هر روش مهاجرتی کمک نمایند.

سوالات متداول

 انتخاب روش مناسب مهاجرت به کانادا به عوامل مختلفی مانند سن، تحصیلات، سابقه کار، مهارت زبان انگلیسی یا فرانسوی، وضعیت تاهل و تمکن مالی شما بستگی دارد. برای انتخاب روش مناسب می‌توانید از مشاوران مهاجرتی مجرب و معتبر کمک بگیرید.

مراحل کلی مهاجرت به کانادا از طریق برنامه اکسپرس اینتری به شرح زیر است:

  1. ایجاد پروفایل در سیستم اکسپرس اینتری
  2. دریافت امتیاز بر اساس سیستم امتیازبندی CRS
  3. دریافت دعوتنامه برای درخواست اقامت دائم
  4. ارائه مدارک و تکمیل فرم‌های مربوطه
  5. مصاحبه و بررسی پزشکی
  6. دریافت ویزای اقامت دائم کانادا

در این مقاله به صورت کامل مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری توضیح داده شده است

 این مقاله 9 روش مختلف برای مهاجرت به کانادا را لیست می‌کند که شامل موارد زیر است: مجوز تحصیلی، مجوز کار، ویزای توریستی، سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی کسب‌وکار و برنامه‌های استانی.

  1. ایجاد پروفایل در سیستم اکسپرس اینتری
  2. دریافت امتیاز بر اساس سیستم امتیازبندی CRS
  3. دریافت دعوتنامه برای درخواست اقامت دائم
  4. ارائه مدارک و تکمیل فرم‌های مربوطه
  5. مصاحبه و بررسی پزشکی
  6. دریافت ویزای اقامت دائم کانادا

در این مقاله به صورت کامل مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری توضیح داده شده است

اگر برای ویزای تحصیلی درخواست می‌دهید، باید شرایط تعیین شده توسط اداره مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا (IRCC) را برآورده کنید. این شرایط شامل داشتن نامه پذیرش از یک موسسه آموزشی تعیین شده در کانادا، اثبات تمکن مالی برای پوشش شهریه و هزینه‌های زندگی و معاینه پزشکی است. شما ممکن است به نامه‌ای توضیحی در مورد برنامه تحصیلی خود و بسته درخواست مجوز تحصیلی نیز نیاز داشته باشید.

این مقاله می‌گوید که بهترین روش برای مهاجرت به کانادا به سن، تحصیلات، سابقه کار، مهارت‌های زبانی، وضعیت تاهل و منابع مالی شما بستگی دارد. این مقاله توصیه می‌کند که برای انتخاب بهترین گزینه برای خود با یک مشاور مهاجرت واجد شرایط مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات اخیر

فهرست مطالب

رزرو مشاوره